Xampinyons o bolets al Ajillo

Ingredients:
(per a 400 grs.)

4 dents d'all
Julivert (només les fulles)
400 grs.de xampinyons
1 guindilla (opcional)
50 gr.d'oli d'oliva verge extra
Sal i Pebre


Preparació:

  1. Posem en el vas els alls i el julivert i programarem 4 segons, vel.5. Amb l'espàtula baixarem les restes cap a les ganivetes.
  2. Col.locarem la papallona en a les ganivetes i afegirem els ingredients restants. Programarem 12 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  3. Comprobarem que els champiñons (o bolets) estiguin cuits al nostre gust... Sinó, programarem uns minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.

Ès així de fàcil, i queden boníssims...!!!

Nota: els xampinyons queden força reduïts, si no us agrada molt petit, talleu uns talls grans.


Font: recepta del llibre "Imprescindible"


Comentarios