Ingredients:
(per a 400 grs.)
4 dents d'all
Julivert (només les fulles)
400 grs.de xampinyons
1 guindilla (opcional)
50 gr.d'oli d'oliva verge extra
Sal i Pebre
Preparació:
Ès així de fàcil, i queden boníssims...!!!
Nota: els xampinyons queden força reduïts, si no us agrada molt petit, talleu uns talls grans.
Font: recepta del llibre "Imprescindible"
(per a 400 grs.)
4 dents d'all
Julivert (només les fulles)
400 grs.de xampinyons
1 guindilla (opcional)
50 gr.d'oli d'oliva verge extra
Sal i Pebre
Preparació:
- Posem en el vas els alls i el julivert i programarem 4 segons, vel.5. Amb l'espàtula baixarem les restes cap a les ganivetes.
- Col.locarem la papallona en a les ganivetes i afegirem els ingredients restants. Programarem 12 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
- Comprobarem que els champiñons (o bolets) estiguin cuits al nostre gust... Sinó, programarem uns minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.
Ès així de fàcil, i queden boníssims...!!!
Nota: els xampinyons queden força reduïts, si no us agrada molt petit, talleu uns talls grans.
Font: recepta del llibre "Imprescindible"
Comentarios
Publicar un comentario